Sommer, sol og kølige drinks.. Nårh, nej.

Såkaldte ferie slut…

Efter endt ferie med alle fire hjemme i hele 4 sammenhængende dage, venter nu hverdagens hektiske program. Ældsteguldet skal atter i vuggestue, manden på job og mindsteguldet og jeg vender igen tilbage til vores isolerede barselsbobbel. Skønt har det været med alle hjemme. Men ferie.. Not so much! To unger, der har sovet på skift (eller mangel af samme). Babyalarmer der har frekventeret sig ind i hinanden. Praktiske gøremål, hvilket endte ud i en fælles “hyggelig” familietur til IKEA (helligdag, IKEA, kraftigt selvbestemmende to-årig og en fire mdr. Baby – virkelig ikke gennemtænkt!). Og i det hele taget rutiner og rytme, der er blevet besørget højt og helligt på. 

Nu kommer så kunsten, at vende tilbage til rytmen/rutinerne/roen – kært navn har mange navne. For blot få dage, før vi atter ledes ind i endnu en forlænget weekend med udsigt til samme scenarie. Jeg gentager: Skønt med samvær, men hold op, hvor bliver det også bare skønt igen at vende tilbage til Oscars og min safety-bobbel, (der dog stadig er spækket med mødregruppe, trilleturer, svømmehal, mm). 

  

Den dårlige samvittighed over, at sende ældsteguldet ud af hjemmet (og faktisk nogen dage nærmest se det som en befrielse) – den nupper vi lige en anden dag. Nu skal mobilen og jeg ligges til intensiv genopladning. 

Mys Sine R.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer, sol og kølige drinks.. Nårh, nej.