"Jeg vil gerne bede om en Sine, tak" - adoption fra på den anden side af disken

Min hadeliste

I mangel af tilstrækkelig inspiration, eller snarere motivation, til at skrive et gennemtænkt indlæg, så kommer lige et lille kort et herfra. Det skylder jeg vidst også til de af jer, der nåede igennem sidste opslag 🙈 

Vi tager lige ti hurtige kølige facts, som kan lukke let op for, hvad jeg utrolig gerne så ude for min rækkevidde. Gerne resten af mit liv. Tak. 

1) Våde sokker! Jeg kan ikke døje det! Hvorfor tillod jeg dem så at blive våde i første omgang? Jeg har børn. Om det drejer sig om gylp, vand fra vandkoppen (der for Gud-ved-hvilken-gang-skulle-havne-på-gulvet), tis (trust me, det er ladesiggøreligt med drengebarn), vandplasken, mm., så udsættes jeg ofte for våde sokker. Allerværst er vel nok våde sokker i gummistøvler – men det hænder nu ikke så ofte, heldigvis).

2) Beverly Hills 90210. Jeg sidder som på fede strikkenåle, når jeg ser det. Jeg kan ikke døje Kelly Taylor! Eller Donnas bryster. Brandons opsmøgede t-shirts-ærmer! Og så meget andet derfra! Men for fa’n.. Har stadig ikke formået, at skrue væk fra det, når det vises i tv. Og jaja. Jeg har da også samtlige (1056289 afsnit) på dvd. Jeg elsker nok snarere at hade det 😏

3) Ost, eller snarere dets stank! En udfordring, når man får børn og bare skal være med på beatet og være altædende. De kære små, skulle jo nødigt gå hen og blive lige så kræsne som deres forældre. 

4) IKEA højstoles ben, som sidder som var det i en radius af ti meter fra selve sædet. De fleste uheld sker i køkkenet. Det må være i de hjem, hvor den slags sataner befinder sig. 

5) Snorken, smasken, flyvende småkravl når man skal sove – bare trælse lyde, som fint kunne få jorden til at dreje rundt foruden. 

6) Dårlige netf og/eller -dataforbindelser (jeg skal gerne kunne komme online konstance!)

7) Tømmermænd. Ja, de er selvforskyldte. Men derfor ikke mere vellidte. Som i overhovedet. 

8) At læse om dumme folk, som har efterladt deres børn eller dyr i en glohed bil. Hvor dum, for ikke at glemme at nævne: pisse uansvarlig, har man da lov at være. 

9) Postammehår!

10) når folk resolut efter hver slurk af hvadsomhelst skal stikke i et “Aaaaaaahhh!”. 

Jeg hader mange andre ting, men det hele skal jo ikke virke så pessimistisk. Her er lige tre ting, som jeg tilgengæld er helt ellevild med. Og som faktisk pt. er indenfor min rækkevidde!

1) To babyalarmer, der bevidner, at begge unger sover!

2) En flaske iskold verdi!

3) Fuldt opladt mobil, med fuld dækning af både 4G samt WiFi 👍

Også blev indlægget alligevel smålangt. God weekend til jer alle. 
Mys 

Sine R. 

  
 (Oscar 0-1 hund – i mangel af billede af min Verdi, så må I nøjes ✌️)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg vil gerne bede om en Sine, tak" - adoption fra på den anden side af disken