Man ved man er mor når...

Kikset-mor #1 (mine brølere og særheder)

Jeg lægger ikke (længere) skjul på, at jeg er en vaskeægte klaphat. Lidt for hurtig i replikken, og lidt for hurtig i vendingen – og så har jeg bare en del medfødte særheder. Jeg må da erkende, at have hevet nogle uheldige situationer til mig, i løbet af mine 29 år lange liv. Nogle mindre ufarlige, andre sjove og en hel del utroligt pinlige. Som et forsøg på, at lade jer lære mig lidt at kende, vil jeg her præsentere en mindre del af disse såkaldte eskapader. Og der skulle være rigeligt til eventuelle efterfølgere i samme dur. På forhånd, undskyld, mor og far 🙈 Nå. Here goes:

1) Som ung var jeg en satan. En ofte meget fuld satan. Det endte engang med en flænget læbe, da jeg i en brandert forsøgte, at uddele skaller til festoriginalen af en dørmand, der netop havde forvist mig adgang til diskoteket. Han var tyk og jeg var somsagt mindre beruset. Det resulterede i, at jeg i stedet ramte hans udspilede butteliv, der som en anden dobbeltfjedret boxmadras sendte mig direkte ned i fortovskanten, med grøderen først. Politiet blev tilkaldt, men jeg nåede at flygte med a little help from my friends 🙏

2) Jeg har engang tabt en venindes telefon (en 3310 – så langt skal vi alligevel tilbage!) i en skorsten. Hvad jeg lavede oppe på det tag, med hendes telefon, aner jeg ikke. Jeg var fuld.

3) Jeg har pjækket fra skole i tre hele dage! med en skøn (medsammensvoren) veninde. Vi kopierede vores mødres underskrift i hver vores kontaktbog, med sygdom som årsag for fravær. Sandheden var, at mine forældre havde en yderst velproportioneret håndværker rendende derhjemme. Han skulle bla. rette ovenlysvinduer og derfor stå højt på en stige. Med frit udsyn. Der stod vi så i tre dage og tilbød kaffe. Min veninde blev busted. Jeg gjorde ikke ✌️ (det kan jeg så nå nu..!)

4) Jeg bider negle. Tåneglene blev droppet efter ca medio ældsteguldets graviditet.

5) Jeg har engang “kommet kærester” med en fyr, udelukkende pga. hans utrolig handsom’me stedfar. Hvad taktik jeg lige havde udtænkt mig dengang, ved jeg ikke. Kenneth er ikke nogens stedfar. Så mission: not accomplished (til mit held!)

6) Jeg skal altid spytte to gange i vasken efter tandbørstning.

7) Jeg er skrækslagen for at føde! Det på trods af, at begge guldklumper er født al natural. Og jeg lever endnu, imod alle odds, er jeg ret så sikker på! Pismigiøret, hvor gør det ondt!

8) Jeg har smækket døren i hovedet på Prins Joachim. Og efterfølgende sagt: “det må du undskylde”.

9) Jeg har skrevet en julestil i engelsk på gymnasiet, hvor jeg skrev om julen og hvorfor vi fejre denne. Som vi alle ved pga. Jesu Christi død. Den scorede lavest på den gamle 13-skala.

10) Jeg bad jordemoderen (eller en af de tre jeg nåede at have) under Albas fødsel, om at ligge mig i kunstigt koma og vække mig, når hun var ude og eventuelle bristninger var fixet. Jeg har ligeledes bønfaldt om kejsersnit begge gange. 

Jeg tror jeg stopper her. Helt til grin behøver jeg jo heller ikke at blive i. Bliver det en succes, at more jer på egne bekostninger, skal jeg med glæde lade mig og mine knapså-heldige øjeblikke fra mit liv publicere. Hvis det kan få jer til at føle jer som bedre mennesker, så no problemo 😉 Indtil da – so long.
Mys

Sine R.

  

3

  • Rikke K.

    Ahaha – jeg undlader bare at afsløre hvilke af disse episoder jeg var involveret i!! P.S. Hvis tlf. tabte du i skorstenen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mortilguld

      Det var en veninde fra efterskolen Haha. Nej, lad dig endeligt ikke afsløre, søde ✌️

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Babu

    Hahahah oh abubu! Major flash back! I love it ❤️ And i love you ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved man er mor når...